Sociální náklady ekonomické transformace Mezinárodní organizace práce - Drabeš, Zdeněk
Svetová nezamestnanosť 1995 - správa vypracovaná Medzinárodnou organizáciou práce (ILO). ILO uprednostňuje politiku postupných zmien. Sociálne náklady a sociálne podmienky v transformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy. Negatívne sociálne dôsledky sprevádzajúce proces transformácie. Nezamestnanosť, chudoba. Zahraničné investície do krajín strednej a východnej Európy.