Leasingová operácia Radí Ing. Ľ. Menczer - Tatra Leasing, spol. s r.o. - Menczer, Ľ.
Predmet a priebeh leasingovej operácie. Klient musí predložiť základné informácie o svojej spoločnosti. Predloženie podnikateľského zámeru. Model leasingových splátok. Poistenie predmetu leasingu. Ukončenie leasingového vzťahu odkúpením predmetu leasingu. Zákony a nariadenia upravujúce leasing.