Nemecko a slovenský priemysel - Magvaši, P.
Aktívna obchodná bilancia Slovenska a Nemecka v r. 1993-1994. Výhody dovozu do Nemecka. Slovensko sa stáva partnerom nemeckých nadnárodných priemyselných koncernov. Na Slovensku budú pracovať tri nemecké banky. Rezervy spolupráce.