Devízový zákon. 1 A zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady číslo 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov
Devízový zákon č. 202/1995 Z.z. Predmet zákona. Vymedzenie niektorých pojmov. Devízové orgány a ich pôsobnosť. Colné orgány. Devízová licencia a devízové povolenie. Práva tuzemca a cudzozemca. Ohlasovacia a ponuková povinnosť. Povinnosť prevodu peňažných prostriedkov do tuzemska.