Globalizácia svetového hospodárstva. 1 - Mihalik, Jozef
Sociálna politika a politická stabilita v krajinách strednej a východnej Európy. Vyspelé, rozvojové a transformujúce sa ekonomiky. Problémy Juh - Sever. Šoková terapia pri transformácii ekonomiky zlyhala. Chybné koncepcie IMF. Nový model transformácie. OSN Agenda pre rozvoj. Biela kniha o raste, súťaživosti a zamestnanosti. Európska cesta k informačnej spoločnosti.