Jak je Česká republika připravena na vstup do Evropské unie? - Bratinka, P.
Vytváranie odpovedajúceho inštitucionálneho rámca pre vstup ČR do Európskej únie. Inštitúcie a orgány ČR. Spoločné orgány ČR a EÚ. Stratégia pre prípravu vstupu pridružených krajín strednej a východnej Európy do EÚ. Pripravenosť ČR v plnení ustanovení Európskej dohody, ktorá pokrýva práva a záväzky celkove v 29 tematických oblastiach, ktoré sú rozdelené z časového hľadiska do troch skupín.