Vodítko pro přibližování k Unii Bílá kniha - Urban, Luděk
Hospodárske a politické podmienky pre vstup pridružených krajín strednej a východnej Európy do EÚ. Biela kniha - návod a doporučenia pre pridružené krajiny ako sa začleniť do vnútorného trhu EÚ. Prispôsobenie legislatívy. Potreba vytvorenia inštitúcií na kontrolu realizácie doporučení Bielej knihy. Vypracovanie vlastných programov na realizáciu doporučení.