Štátna pomoc v právnych podmienkach Európskej únie. 2 - Ďurišová, V.
Pomoc pri reštrukturalizácii a privatizácii podnikov pre opätovné získanie konkurencieschopnosti. Pomoc prostredníctvom participácie štátnych orgánov na fungovaní podnikov. Regionálna pomoc. Kontrola štátnej pomoci na trhu EÚ.