Pracovněprávní vztahy v obchodních společnostech - Jouza, L.
Prispôsobovanie právnych predpisov novým ekonomickým podmienkam. Riešenie pracovnoprávnych vzťahov obchodných spoločností, ktoré nerieši obchodný zákonník. Oprávnenie obchodných spoločností a družstiev vystupovať v pracovnoprávnych vzťahoch svojim menom. Štatutárne orgány a ich právomoci. Zodpovednosť štatutárneho orgánu. Obchodný register.