O aký model samosprávy ide? 2 - Malíková, Ľudmila
Problém funkčnosti väzieb medzi miestnou samosprávou a miestnou štátnou správou, medzi samosprávou a centrálnou mocou štátu. Finančná politika ako základ lokálnej moci. Centrálno-lokálne vzťahy.