Právna úprava inštitútu verejnej správy de lege ferenda - Řehůřek, Miloš
Konštituovanie a koncipovanie územnej samosprávy a miestnej štátnej správy. Problematika zákonov o obecnom zriadení a organizácii miestnej štátnej správy. Úvaha o verejnej správe de lege ferenda. Aplikácia termínu verejná správa v podmienkach SR. Právomoci a kompetencie orgánov miestnej štátnej správy. Právna úprava inštitúcií vstupujúcich do verejnej správy z oblasti záujmovej samosprávy.