Rada vlády SR pre verejnú správu
Vláda SR uznesením č.10 z januára 1995 zmenila názov Rady vlády SR pre rozvoj regiónov na Radu vlády SR pre verejnú správu. Schválený štatút určuje postavenie vlády SR pre verejnú správu ako poradného, iniciatívneho a koordinačného orgánu vlády SR, vymedzuje rámec jej činnosti, práva a povinnosti členov Rady vlády SR pre verejnú správu a spôsob jej rokovania. Úplné znenie štatútu Rady vlády SR pre verejnú správu.