Vzorový kancelársky poriadok mestských a obecných úradov. Vzorový registratúrny plán mestských a obecných úradov. 1 - Krtous, P.
Vytvorenie nových informačných a spisových systémov v mestských a obecných úradoch v súvislosti s konštituovaním novej sústavy obecného zriadenia v roku 1990. Výkon spisovej manipulácie v orgánoch a organizáciách podľa zákona č.149/1975 Zb. o archívnictve v znení neskorších zákonov.