Zámery v reforme - Hudek, Ľudovít
Pokračovanie v prácach na reforme verejnej správy, najmä miestnej správy na Slovensku. Zriadenie Rady vlády SR pre verejnú správu, ako poradného, iniciatívneho a koordinačného orgánu vlády. Zameranie činnosti rady vlády. Formovanie vzťahu štátu a subjektov miestnej samosprávy. Aktivity na úseku informatiky zamerané na zvyšovanie kvality informatizácie a racionalizácie výkonu štátnej správy a na presun správnych agend z policajného zboru do pôsobnosti úradov všeobecnej miestnej štátnej správy.