Analýza vývoja sociálnej odkázanosti obyvateľstva v 1. štvrťroku r. 1995 - Křížková, E.
Orientácia sociálnej starostlivosti - dávky pre rodiny s nezaopatrenými deťmi, príspevky na výživu, jednorazové peňažné dávky pre spoločensky neprispôsobivých občanov, dávky pre občanov odkázaných na osobitnú pomoc, dávky pre starých a zdravotne postihnutých občanov. Porovnanie s rovnakým obdobím r. 1994.