Aktuální informace o situaci na pojistném trhu z pohledu státního dozoru - Štická, M.
Hodnotenie činnosti vytvárania predpokladov pre rozvoj a fungovanie poistného trhu v ČR a vznik poistenia na komerčnom základe z pohľadu štátneho dozoru. Prijatie zákonov o poisťovníctve. Výsledky v poisťovníctve za rok 1994 podľa predstaviteľov poisťovní. Podnikanie v poisťovníctve na území Českej republiky. Niektoré sledované ukazovatele z oblasti poisťovníctva podľa MF ČR ako orgánu štátneho dozoru.