Nizozemské pojišťovnictví
Situácia v holandskom poisťovníctve. Obchod nových foriem životného poistenia. Sprísňovanie podmienok zaistiteľov. Poistenie motorových vozidiel. Požiarne poistenie. Zdravotné poistenie. Dozor nad poisťovníctvom.