Nové podmínky pojišťování a financování vývozu - Böhm, Arnošt
Poisťovanie vývozných úverov v ČR poisťovňou EGAP. Komentované výsledky poisťovacej činnosti EGAP v roku 1994. Zákon o poisťovaní a financovaní vývozu so štátnou podporou. Financovanie vývozných úverov Českou exportnou bankou.