Penzijní připojištění a důchodové pojištění z hlediska úmrtnosti v České republice - Cipra, T.
Stanovenie alebo odhad výšky penzií a dôchodkov v súvislosti so vznikom penzijného pripoistenia v ČR. Návrh úmrtnostných tabuliek použiteľných pre aktuálny výpočet penzií a dôchodkov, ktoré sa majú začať vyplácať v ČR s dobou odkladu 15-20 rokov. Konštrukcia tabuliek. Zahrnutie princípu selekcie dôchodkových kmeňov. Výpočty penzií a dôchodkov.