Poistenie osôb - Drugdová, Barbora
Poistenie osôb - základné poistné odvetvie. Subjektívna a objektívna stránka poistného rizika. Základné poistné druhy v poistení osôb: poistenie životné, združené, dôchodkové, úrazové a iné špecifické druhy.