Pojistný technik ve Velké Británii. 3 - Watson, B.
Popis ďalších činností, ktorým sa venujú aktuári (poistní technici) vo V. Británii. Práca akturárov v dôchodkovej sfére. Štátne dôchodkové dávky. Podnikové dôchodkové programy. Osobné dôchodky, financovanie dôchodkov. Úloha aktuára pri stanovení dôchodkov. Činnosti aktuárov a poistných matematikov na finančnom trhu v oblasti investovania. Práca poistných matematikov v neživotnom poistení. Titul štátneho aktuára. Poradenská činnosť. Špecializované zaisťovne na trhu životného poistenia.