Pojištění průmyslových rizik v období transformace české ekonomiky - Ježdík, J.
Tradícia poistenia priemyselných rizík v Českej republike. Vývoj poistného trhu od r. 1989. Risk management a financovanie rizika. Zásady poistenia v transformovanej ekonomike. Význam poistenia v trhovej ekonomike.