Průzkum pojistného trhu v České republice - Mesršmíd, Jaroslav
Prieskum poistného trhu v ČR, ktorý previedla agentúra AISA v prvej polovici januára 1995. Hlavné výsledky výskumu. 1. Znalosť poisťovní a ich reklamy. 2. Využívanie poisťovacích služieb. 3. Postoje k poisťovniam a poisťovníctvu.