Rakouské pojišťovnictví a Evropská unie - Kodiš, V.
Príprava tzv. Bielej knihy EÚ pre ČR, ktorá by mala obsahovať okruh problémov, medzi ktoré patrí aproximácia českého a komunitárneho práva. Na základe poznatkov expertov Európskej únie sa očakáva výrazné zrýchlenie tempa rastu českej ekonomiky. Využívanie poznatkov a skúseností Rakúska pre vstup ČR do Európskej únie. Situácia v poisťovníctve v Rakúsku. Produkty na poistnom trhu Rakúska. Štátny dozor nad poisťovníctvom v Rakúsku.