Solventnost pojišťovny na rozvíjejícím se trhu pojišťovnictví - Pusch, H.D
Finančná bezpečnosť poisťovne. Pojem solventnosti. Rozvoj trhov. Riziková situácia poisťovne. Riziková politika poisťovne. Požiadavky na solventnosť. Uznávané druhy vlastných prostriedkov.