Současná situace na pojistném trhu v ČR - Daňhel, Jaroslav
Súčasná štruktúra českého poistného trhu. Vznik nových poisťovní. Deformácia štruktúry ponúkaných služieb. Solventnosť poisťovní. Západná metodika výkazníctva v poisťovníctve. Problémy postavenia poisťovní ako inštitucionálnych investorov v ekonomike. Príprava vzniku Českej asociácie poisťovní.