Spolupráce mezi úvěrovými pojistiteli. 1 - Škorpil, M.
Spolupráca medzi poistiteľmi vývozných úverov. Výmeny informácií o skúsenostiach zahraničných partnerov. Výmeny informácií o technikách poistenia alebo financovania vývozov. Spôsob fungovania postupu konzultácií. Garancia kontraktov plnených na základe medzinárodných súbežných (spoločných) dodávok alebo subdodávok. Spôsob premietnutia priemyslovej kooperácie do redakcie vývozných kontraktov.