Výuka pojišťovnictví - Čejková, Viktória
Úroveň vzdelávania odborníkov pre bankové a poisťovacie služby. Nedostatočná príprava odborníkov, manažérov pre sústavu poisťovníctva na VŠE Prahe a Bratislave. Návrh na organizovanie špecializovaných kurzov a seminárov pre pracovníkov poisťovní na Ekonomicko-správnej fakulte Masarykovej univerzity v Brne. Voliteľný predmet "poisťovníctvo" a forma bakalárskeho štúdia.