Štátne skúšobníctvo - príloha Hospodárskych novín
Novela zákona č. 30/1968 Zb. o štátnom skúšobníctve v znení neskorších predpisov. Výklad zákona. Hodnotenie, schvaľovanie, certifikácia a kontrola výrobkov. Kompetencie úradov. Povinnosti prihlasovateľov. Praktické rady pre podnikateľov. Vyhlášky. Zoznam autorizovaných štátnych skúšobní SR.