Výdaje na ochranu životního prostředí - Hájek, Mojmír
Sledovanie výdavkov na ochranu životného prostredia je obtiažne. Absencia ekologického účtovníctva. Optimalizácia nákladov na likvidáciu ekologických škôd. Štatistické vykazovanie ekologických výdavkov. Výdavky Státního fondu životního prostředí. Výdavky štátneho rozpočtu na ekologické akcie.