Informačný systém v zdravotníctve - Murgaš, M.
Jednotná identifikácia pacientov vo všetkých prvkoch systému zdravotnej strostlivosti a v platbe poistného. Rozdelenie finančných zdrojov. Kontrola nákladov. Informačná sieť.