Kam smeruje naše zdravotníctvo. 1 - Javorský, Ľ.
Rozhovor s ministrom zdravotníctva Ľ. Javorským o súčasnej situácii a ďalšom smerovaní zdravotníctva na Slovensku. Obsah kapitoly Zdravotnícka starostlivosť v programovom vyhlásení vlády SR. Úprava Liečebného poriadku, zmeny oproti predchádzajúcej verzii. Rozsah privatizácie v zdravotníctve, odštátňovanie ambulancií.