Etika pri oceňovaní hotela - Luknič, Arnold Steve
Etika sa pri oceňovaní resp. hodnotení hotela vzťahuje na všetky druhy nehnuteľností. Dôvody pre oceňovanie. Kroky v procese oceňovania hotela. Analýza ponuky a dopytu. Predpokladané príjmy. Kapitalizácia príjmov.