Informační management pro restrukturalizaci českého průmyslu - Vodáček, Leo
Podstata pojmu "informačný manažment". Aktuálnosť reštrukturalizácie českých priemyselných podnikov. Ponímanie reštrukturalizácie z hľadiska informačného manažmentu. Proces reštrukturalizácie v českom priemysle. Stratégia reštrukturalizácie a závislosť jej úspechu na vnútropodnikovom riadení firiem.