Psychologické aspekty podstupovania rizika - Luknič, Arnold Steve
Podstupovanie rizika, posúdenie miery rizika, individuálne riskovanie, tvorivé riskovanie, hazardné riskovanie a riskovanie v organizáciách. Tvorivé riskovanie ako základný prvok podnikateľského úspechu. Potrebné vlastnosti pre tvorivé riskovanie.