Některé problémy účetnictví při likvidaci obchodních společností. 2 - Vomáčková, Hana
Obsah, ocenenie a vykazovanie majetku v mimoriadnych účtovných závierkách - likvidácie obchodných spoločností. Zaistenie bilančnej kontinuity likvidačnej súvahy. Špecifické transakcie v preduzávierkových operáciách. Spôsob rozdelenia likvidačného zostatku. Zánik účtovnej jednotky a povinnosti účtovania. Daňová povinnosť k dani z príjmu. Účtovné postupy pri likvidácii spoločnosti.