Dožijeme sa metra? - Bezák, V.
Rozhovor s V. Bezákom, zástupcom francúzskej spoločnosti Matra Transport, o jej projekte výstavby ľahkého typu metra VAL v Bratislave. Výhody metra typu VAL. Ekonomický prínos. Do konca roku 1995 sa má rozhodnúť o variante riešenia mestskej hromadnej dopravy.