Pošta a komunikačná infraštruktúra Pri transformácii spojov je dôležité poznať štruktúru a potreby zákazníkov poskytovaných služieb - Mokošová, Gabriela
Komunikačné produkty pošty. Postavenie pošty na trhu. Riadenie projektu Modernizácie a reštrukturalizácie pôšt. Prognostický výskum. Strategické plánovanie a marketing. Chýba marketingový informačný systém. Výsledky prieskumu využívania jednotlivých produktov pošty u obchodných a súkromných zákazníkov.