Vedení skladové evidence při způsobu B v maloobchodní činnosti - Louša, F.
Vedenie skladovej evidecie spôsobom B, zistenie a poukázanie stavu zásob v priebehu účtovného obdobia. Odvody tržieb - použitie na výplaty miezd a na nákupy zásob pre predajňu. Ocenenie zásob zistených inventarizáciou.