Účtovníctvo v Európskej únii a slovenský účtovný systém - Farkaš, Richard
Prispôsobenie národných právnych predpisov právnym predpisom v EÚ. Harmonizácia účtovníctva. Konsolidovaná účtovná závierka. Kontinentálno-európske a angloamerické chápanie účtovnej závierky.