Legislatíva účtovníctva v Európskej únii. 5 Transformácia najdôležitejších alternatív vo vybraných členských štátoch - Farkaš, Richard
Aktivovanie nákladov na zriadenie a rozšírenie podniku. Bilancovanie nákladov na zriadenie a rozšírenie podniku. Aktivovanie nákladov na výskum a vývoj.