Účtovanie postúpenia pohľadávky v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Polakovič, Karol
Účtovanie postúpenia pohľadávky podľa Občianskeho zákonníka č. 47/1992 Zb. a Zákona o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. Príklady účtovania postúpenej pohľadávky u postupcu a postupníka. Povinnosti postupníka voči dlžníkovi. Správne vykázanie pohľadávok v hospodárskom výsledku.