Špecifické prípady účtovania u podnikateľov. 3 - Klimentová, Zuzana
Účtovanie v účtovej triede 0 - Investičný majetok, finančné investície. Cenné papiere a majetkové účasti. Inventarizačné rozdiely na účte Manká a škody. Upísanie akcií za nové. Hospodársky výsledok z predaja akcií účtovný a daňový.