Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 1 Filozofia účtovej osnovy pre podnikateľov - Šlosárová, Anna
Charakteristika účtovej osnovy a jej druhy. Postupy účtovania. Účtová osnova pre podnikateľov. Všeobecné zásady členenia účtov v účtovej osnove pre podnikateľov. Vykazovanie na súvahových, výsledkových a uzávierkových účtoch.