Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 5 - Ivaničová, Helena
Účtovanie zásob podľa zákona č. 563/1991 o účtovníctve - oceňovanie zásob obstarávacou cenou, vlastnými nákladmi, vykonanie inventarizácie. Účtovanie zásob nákupom od iných subjektov, vlastnej výroby, nevyfakturovaných dodávok, ak na konci roka došla faktúra, ale nedošiel materiál, účtovanie opravných položiek k zásobám.