Oprava účtovnej závierky obchodných spoločností - Farkaš, Richard
Oprava účtovnej závierky obchodných spoločností. Význam obchodnoprávnej účtovnej závierky, jej zostavenie, predloženie a schválenie. Zverejnenie a overenie audítorom. Slovenské obchodnoprávne predpisy. Daňovoprávny predpis.