Teória a prax odpisov z investičného majetku. 6 - Sapara, J.
Odpisovanie podľa Zákona o účtovníctve a ostatných predpisov. Odpisy majetku obstaraného pred 1.1.1993. Odpisovanie neodpisovaného majetku. Zostavovanie odpisového plánu. Oceňovanie odpisovaného majetku na účely účtovníctva. Odporúčania pre audítora, zákonodarcu a účtovné jednotky. Uplatňované metódy odpisovania: rovnomerná, progresívna, zjednodušená a degresívna.