Tvorba rozpočtu nákladov malých a stredných podnikov Na pomoc malým a stredným podnikateľom - Rajňák, Milan
Vyčíslenie vplyvu zmeny objemu tržieb na náklady. Postup pri zostavovaní rozpočtu nákladov v malých a stredných podnikoch. Príklad zostavovania rozpočtu nákladov obchodnej firmy.