Zostavovanie rozpočtu výnosov - tržieb a rozpočtu nákupu v malých a stredných podnikoch Na pomoc malým a stredným podnikateľom - Rajňák, Milan
Rozpočet výnosov: zostavovanie pre malé a stredné podniky. Rozpočet nákupu podľa skupín výrobkov. Uvedenie stavu úrovne zásob. Príklady.