Audítori Národnej banky Slovenska - Fast, S.
Práca spoločnosti Deloitte and Touche ako audítora NBS. Fázy auditu v NBS. Informácie o spoločnosti Deloitte and Touche ako súčasti Deloitte and Touche Tohmatsu International, jednej z najväčších medzinárodných spoločností.